Makina me qera pa depozita ne Tirane

Kërkoni Makina me Qera në Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
Filters
Back
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€45 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€45 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€49 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€50 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€110 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€150 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day
2019
Viti: 2013
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

A mund të marr me qira një makinë në Tiranë pa depozitë?

Makina me qira pa depozitë në Tiranë është një kërkim shumë i shpeshtë i turistëve që mbërrijnë në aeroportin e Tiranës dhe do të marrin me qira një makinë në Shqipëri.

Shumë kompani të makinave me qira kërkojnë një depozitë në momentin e rezervimit dhe marrjes së makinës. Duke pasur një depozitë nga një turist, kompania e qirasë mund të mbulojë kostot e saj në rast të dëmtimit të vogël të makinës për faj të shoferit.

Megjithëse, ka shumë kompani që japin makina me qira në Tiranë që nuk kërkojnë depozitë për një makinë. Sigurohuni që në raste të tilla, turisti duhet të ketë një pasaportë dhe një kartë krediti të personalizuar në emër të shoferit.

Për më shumë informacion rreth marrjes me qira të makinave në Tiranë pa depozitë, kontrolloni me kompaninë e qirasë në faqen e internetit ose me telefon.

A ndikon vendosja e një depozite në çmimin e makinës me qira?

Siç kemi vënë re, fakti i depozitimit nuk ndikon në ndryshimin e çmimit kur merrni me qira një makinë. Por disa kompani të marrjes me qira të makinave fillimisht paguajnë shumë.

Cilën kompani të marrjes me qira të makinave duhet të zgjedh?

Ne rekomandojmë kompaninë e qerasë Localrent Tirana, në faqen e së cilës mund të marrësh me qira një makinë pa depozitë. Për ta bërë këtë, duhet të përdorni filtrin e përzgjedhjes së makinës.

Ne ju këshillojmë gjithashtu t'i kushtoni vëmendje kompanive që japin me qira që ofrojnë makina me qira në Tiranë me para në dorë.

Makina me qira pa depozitë në Tiranë

Klasa e automjetit Çmimi në ditë (2023)
Makina ekonomike 40 €
Auto standarde 50 €
Makina premium 60 €
Makina luksoze 100 €