Makina me qira pa kartë krediti në Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€32 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€70 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

A mund të marrësh me qira një makinë në Tiranë pa kartë krediti?

Makina me qira pa kartë krediti në Tiranë

Marrja e lirë e makinave me qira në Tiranë ofron një gamë të gjerë pagesash: cash, pagesa me kartë krediti ose debiti. Çdo opsion është preferenca juaj dhe nuk ka disavantazhe apo avantazhe praktike. Prandaj, nëse doni të merrni me qira një makinë në Tiranë pa kartë krediti - mos ngurroni të rezervoni tani!

Si të porosisni një automjet?

Procesi nuk kërkon udhëzime të veçanta dhe është universal për çdo lloj makine me qira:

  • Zgjedhja e markës, modelit dhe çmimit
  • Kontrollo listën e shtesave shtesë që mund të përfshihen në porosinë tënde
  • Vendndodhja e lëshimit
  • Futja e të dhënave personale
  • Rezervimi i suksesshëm.

Nëse për ndonjë arsye vendosni që “makina me qira në Tiranë pa kartë krediti” është e vetmja mundësi - mos ngurroni të zgjidhni ndonjë nga ofertat e lira ose të shtrenjta në faqen tonë të internetit. Mos harroni se çelësat mund t'i merrni në aeroport pas mbërritjes në çdo terminal në Shqipëri. Paguani me kartë ose me para në dorë dhe jini të lumtur në udhëtimin tuaj.