Makinë me qira me dorëzim në Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€32 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€70 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

Çfarë është makina me qira në Tiranë me dorëzim?

Makinë me qira me dorëzim në Tiranë

Gjetja e një automjeti në Shqipëri mund të jetë një proces mjaft i vështirë. Por nëse nuk doni të humbni kohë duke kërkuar, thjesht porosisni një makinë me qira në Tiranë me dorëzim. Gjithçka që duhet të bëni është të nënshkruani kontratën dhe të paguani për shërbimin.

Çfarë opsionesh ka për të marrë me qira një makinë me dorëzim në Tiranë?

Vendet më të njohura të shpërndarjes së çelësave në Shqipëri janë këto:

  • Hotel
  • Aeroport
  • Çdo vend në qytet ose jashtë.

Mos harroni se shumë kompani me qira në Aeroport mund të organizojnë marrjen me qira të makinave me një çmim shumë të arsyeshëm. Ose thjesht rezervoni tani për të marrë një ofertë të lirë në udhëtimin e përsosur për të eksploruar Shqipërinë e mesme.