Furgon me qira në Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

A duhet të shkoni për furgon me qira në Tiranë?

Furgon me qira në Tiranë

Udhëtimi me familjen ose miqtë e madh kërkon sakrifica përkatëse. Nuk mund të marrësh me qira një kabinet sportiv, kështu që zgjedhja juaj më e mirë është të merrni me qira një furgon në Tiranë. Brendësia e gjerë mund të strehojë 7 të rritur dhe bagazhi i madh mund të strehojë të gjitha bagazhet e tyre.

Cilat janë avantazhet e një minibusi/minibusi?

  • Mundësia për të gjetur një model të lirë
  • Kapaciteti maksimal në kategori
  • Nuk ka kufi për kilometrazhin
  • Kushte kontrate të favorshme me një çmim fiks.

Edhe një SUV nuk mund të mburret me avantazhe të tilla. Pra, rezervoni tani për të siguruar që pushimet tuaja të jenë me automjetin e duhur. Dhe mos harroni se mund t'i merrni çelësat me uljen në aeroportin shqiptar.

Si të marrësh me qira një furgon në Tiranë

Porositja e çdo automjeti shoqërohet me një procedurë standarde dhe nuk kërkon leje të posaçme ose dokumente shtesë për regjistrim. Furgoni me qira në Tiranë mund të kryhet në disa hapa të thjeshtë:

  1. Gjeni një model me një çmim të arsyeshëm.
  2. Zgjidhni opsionet shtesë që janë të dobishme për ju.
  3. Përcaktoni vendin e dorëzimit dhe informacionin e kontaktit.
  4. Rezervimi juaj është gati.

Duke rezervuar përmes faqes sonë të internetit, ju do t'i siguroni vetes një qira të thjeshtë makine me një përvojë drejtimi pa probleme. Mund të shkoni kudo në Shqipëri që dëshironi. Por ju rekomandojmë të lëvizni minibusin tuaj drejt detit Adriatik. A nuk është për këtë ju jeni këtu?