Kushtet e Shërbimit

Kushtet e Shërbimit

1. Përpara se të rezervoni një makinë në Tiranë, lexoni rregullat e qirasë:

  • mosha minimale për të marrë me qira një makinë
  • dokumente për marrjen me qira të një makine
  • rregullat bazë të rrugës

2. Sigurimi dhe përgjegjësia. Sigurohuni që të kontrolloni me kompaninë e qirasë për kushtet e sigurimit dhe çfarë dëmi të makinës mbulohet nga sigurimi

3. Kur merrni makinën, sigurohuni që të dokumentoni të gjitha dëmtimet mekanike të makinës në një foto ose video.

4. Politika e karburantit. Kur merrni automjetin tuaj, duhet të keni një rezervuar të plotë të karburantit. Prandaj, duhet ta ktheni makinën me një rezervuar të plotë karburanti.

5. Parkim dhe rrugë me pagesë. Kostoja e marrjes me qira të një makine nuk përfshin parkimin dhe rrugët me pagesë.

6. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me marrjen me qira të një makine, ju lutemi kontaktoni kompaninë tuaj me qira.

7. Lexoni Politikën e Privatësisë së kompanive me qira për kushtet e ruajtjes së të dhënave personale.

8. Shërbimi ynë i krahasimit të çmimeve të makinave me qira në Tiranë nuk jep makina me qira. Faqja e internetit car-rental-tirana.com krahason çmimet e marrjes me qira të makinave nga kompanitë ndërkombëtare dhe lokale të qirasë.