Makina sportive me qira Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€70 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

Makina sportive me qira në Tiranë

Makina sportive me qira Tiranë

Shpejtësia është një nga emocionet më të gjalla dhe më të paharrueshme, për të cilën jemi gati të sakrifikojmë. Por ju nuk duhet të bëni kompromis nëse merrni me qira një makinë sportive në Tiranë. Ndryshe nga sedanët dhe SUV-të e mërzitshëm, ju blini:

  • Liri e plotë e lëvizjes pa kufizime për kilometrazhin
  • Çmim i qëndrueshëm me një depozitë të vogël
  • Rekordoni performancën 0-100 km/h
  • Disku maksimal
  • Shumë opsione për të porositur
  • Pamje e pabesueshme jashtë dritares.

Marrja me qira e makinave sportive në Tiranë është shumë më tepër sesa thjesht një marrje me qira e rregullt/e mërzitshme e makinave. Ky është izolim nga emocionet e lira të automjeteve buxhetore dhe kënaqësi e plotë nga rruga. Çfarë mund të jetë më e mirë se një coupe sportive që pret mbërritjen tuaj në Aeroportin e Tiranës?