Makinë me qira me pagesë me kartë në Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€32 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€70 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

Makina me qera ne Tirane pagesa me karte. A ia vlen?

Makinë me qira me pagesë me kartë në Tiranë

Pagesa për mallra dhe shërbime në një udhëtim pune ose aventurë turistike është një çështje e preferencës personale. Pavarësisht nëse është para, krediti ose kartë debiti, ajo duhet të jetë e përshtatshme. Ndërsa paratë e letrës duhet të shkëmbehen, numërohen dhe të mbahen me vete gjatë gjithë kohës, alternativa duket si një zgjedhje mjaft e mirë.

Marrja me qira e makinës me pagesë me kartë do të ofrojë shumë përparësi:

  • Porosi dhe pagesa e lehtë në internet
  • Qasje në oferta të lira
  • Kontroll i plotë i shpenzimeve nga pasqyrat bankare
  • Nuk ka nevojë të kërkoni një zyrë këmbimi në aeroport
  • Pranohet kartë krediti ose debiti nga çdo bankë ndërkombëtare
  • Çmim i qëndrueshëm dhe kushte të kontratës.

Shumë pyetjeve mund t'u përgjigjeni me një frazë të thjeshtë: "Makina me qira në Tiranë pagesa me kartë". Rezervoni tani cilindo nga automjetet e paraqitura dhe do të habiteni se sa e lehtë është. Mund ta anuloni nëse planet tuaja ndryshojnë. Thjesht mos harroni fjalëkalimin e llogarisë tuaj.