Makina me qira me para në Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€32 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€70 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

A duhet të përdorni makinën me qira në Tiranë për para në dorë?

Makina me qira me para në Tiranë

Bota moderne na ofron shumë risi që mund të thjeshtojnë ose komplikojnë jetën tonë. Shërbimet bankare mund të jenë ose shpëtimtare ose thjesht jopraktike. Marrja e makinave me qira në Tiranë me para në dorë është mënyra e vjetër e marrjes së çelësave në një mënyrë që është provuar ndër vite.

Si të porosisni një automjet me para në dorë?

  1. Gjeni një ofertë që ju pëlqen për sa i përket çmimit dhe llojit të trupit.
  2. Shtypni "Rezervo Tani" Butoni.
  3. Lexoni listën e opsioneve shtesë dhe zgjidhni mënyrën e pagesës - Cash.
  4. Zgjidhni një datë dhe plotësoni të dhënat tuaja personale.
  5. Merr konfirmimin e rezervimit.

Nuk ka nevojë të bëni ndonjë pagesë paradhënie sepse pagesa do të bëhet në zyrën e agjencisë me qira pas marrjes së çelësave. Ky lloj i marrjes me qira të makinave do t'ju lejojë të merrni një çmim të lirë pa pasur nevojë të largoheni nga Aeroporti. Mos harroni të kontrolloni dokumentet për regjistrim.