Qira një makinë me sedilje për fëmijë në Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€70 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

Si të marrësh me qira një makinë në Tiranë me ndenjëse për fëmijë?

Qira një makinë me sedilje për fëmijë në Tiranë

Prania e opsioneve shtesë në marrjen me qira të makinave nuk është vetëm një rritje e çmimit në faturë. Është gjithashtu një domosdoshmëri praktike apo edhe siguri jetike. Merrni me qira një makinë në Tiranë me ndenjëse për fëmijë për të siguruar udhëtim të sigurt për të gjithë anëtarët e familjes suaj.

Si të porosisni një ndenjëse për fëmijë?

  • Gjeni makinën me qira që ju pëlqen
  • Shikoni listën e shtesave shtesë dhe zgjidhni “Sedilja për fëmijë”
  • Merr çmimin përfundimtar dhe dorëzo një aplikim
  • Konfirmimi dhe gatishmëria për përdorim.

Shërbimi është shumë i lirë për shumicën e modeleve ekonomike dhe të klasës së mesme. Edhe nëse keni harruar ta porosisni këtë shtesë në Aeroport, gjithmonë mund të kërkoni furnizime shtesë. Por më mirë mos harroni ndenjësen për fëmijë - Rezervoni tani.