Makina me qera ne Tiranë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€14 per day
2019
Viti: 2008
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€15 per day
2019
Viti: 2011
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€17 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Viti: 2005
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€20 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€21 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€22 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€25 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€30 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€32 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€70 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€92 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€95 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€200 per day

Vlerësimi i kompanive me qira në Tiranë

Vlerësimi i kompanive të qirasë në Tiranë bazohet në koston e marrjes me qira të makinave dhe vlerësimet turistike në Google

Me qira një makinë në Tiranë është ajo që ju nevojitet

Makina me qera ne Tiranë

Marrja e makinave me qira në Tiranë është mënyra më e mirë për të zbuluar Shqipërinë plot ngjyra. Argëtim i shfrenuar, pamje të pafund të bregut të detit dhe thjesht pushimet më të mira të jetës suaj - kjo është ajo që do të merrni duke përdorur këtë lloj transporti.

Marrja me qira afatgjatë e makinave është një gjetje e vërtetë për ata që duan të përfitojnë sa më shumë nga aventura e tyre. Me disa orë ecje në rrugë, mund ta gjeni veten në çdo pjesë të këtij vendi të bukur, apo edhe në male.

Por mos harroni mundësinë për të marrë me qira një makinë në aeroportin e Tiranës - kjo mundësi nuk është thjesht kursim i parave, por edhe një nivel krejtësisht i ndryshëm optimizimi i kohës suaj, i cili do t'ju lejojë të ndjeni më shumë liri.

Cilën automjet duhet të merrni?

Gjetja e një çmimi të mirë pa sakrifikuar cilësinë në disa qytete turistike mund të jetë shumë e vështirë. Por nuk do t'ju duhet ta përjetoni këtë përvojë kur shkoni të merrni me qira një makinë me çmim në Tiranë.

Shumë kompani janë gati t'ju japin çelësa për çdo periudhë me kushte shumë të favorshme. Por së pari, duhet të vendosni për llojin e trupit.

Shumica e ofertave mund të ndahen sipas kategorisë së çmimeve:

 1. Hatchback-u ekonomik dhe minivan janë ofertat më të lira
 2. Sedanët dhe Crossoverët janë kategoria e mesme
 3. SUV-të me madhësi të plotë, makinat e konvertueshme dhe automjetet ekskluzive janë një segment premium që do të kushtojë më shumë se të tjerët.

Marrja me qira e një makine në Tiranë do t'ju lërë me shumë emocione pozitive dhe liri të plotë lëvizjeje, por duhet të mendoni me kujdes se çfarë lloji të trupit ju nevojitet. Marrja e një vendimi të vështirë është shumë më e lehtë nëse shikoni disa oferta në klasën që ju nevojitet

Cili është çmimi me qira në Tiranë?

Ky vend i Evropës Jugore është i njohur jo vetëm për peizazhet e tij të jashtëzakonshme dhe plazhet me diell, por edhe për çmimet e tij të shkëlqyera. Ju nuk do të përjetoni asnjë humbje në cilësinë ose komoditetin e udhëtimit tuaj, por do t'ju duhet të paguani më pak se në Greqi ose Itali.

Për të marrë makina me qira të lira në Tiranë, mund të mbani mend disa këshilla të rëndësishme:

 • Rezervoni gjithmonë paraprakisht.
 • Përpiquni të shmangni marrjen me qira të makinave afatshkurtra ose 1-ditore.
 • Jini të përgatitur për rritje çmimesh gjatë sezonit turistik veror.
 • Mos i merrni çelësat jashtë rrugës nga agjencitë e dyshimta të qirasë.

Dhe dëshira e fundit: zgjidhni çdo model në faqen tonë të internetit dhe merrni atë në çdo vend të përshtatshëm. Por është më mirë të marrësh një automjet në aeroportin lokal - është më i lirë.

Krahaso çmimin:

Makina Çmimi
Fiat Panda €13
Opel Corsa €14
Ford Ka €15
Mazda 3 €30
Nissan X-trail €60
Mercedes-Benz Vito €90

Grafiku i kostos mesatare vjetore të marrjes me qira të makinave në Tiranë

Më poshtë është një grafik i çmimeve të makinave me qira në varësi të sezonit.

13 €
JAN
17 €
FEB
18 €
MAR
22 €
APR
30 €
MAY
42 €
JUN
61 €
JUL
66 €
AUG
48 €
SEP
23 €
OCT
19 €
NOV
16 €
DEC

Opções

O caminho para maior conforto e sucesso em sua aventura na estrada é bastante simples quando você tem uma grande lista de opções extras ao seu alcance.

Mesmo o aluguer de carro mais barato em Tirana pode ser complementado com:

 • Pacote de segurança ou multimídia
 • Motorista ou entrega adicional
 • Assento infantil
 • Seguro de veículos CDW e outros.

Mas nem todos os recursos adicionais são pagos. Totalmente integral, sem depósito, pagamento em dinheiro ou cartão, cancelamento gratuito e outros recursos interessantes são gratuitos. Verifique a descrição do seu modelo para ver se essas opções estão disponíveis.

Quais locadoras existem?

Existem apenas três maneiras de conseguir um aluguel de carro lucrativo em Tirana com o nível máximo de atendimento ao cliente:

 1. Empresa de aluguel local
 2. Proprietário de veículo particular
 3. Marca internacional.

Todos eles têm suas desvantagens e vantagens. Mas as grandes marcas internacionais merecem atenção especial. Hertz, Sixt, Enterprise, Europcar, Autounion, Travelus e outras agências de aluguer altamente conceituadas são as melhores formas de obter as chaves em qualquer país europeu.

Preparamos para você apenas as ofertas mais lucrativas de agências confiáveis de toda a Europa. Usando a opção "Reservar agora" botão, você pode reservar qualquer modelo de veículo sem medo de encontrar emoções negativas na próxima transação.

Reserve agora para evitar ficar sem a melhor maneira de dirigir ao longo da costa da Albânia.

Avaliações

As tecnologias modernas não exigem que você tenha habilidades especiais para reservar um veículo ou encontrar a melhor companhia. Coletamos para você apenas os aspectos mais importantes da solicitação "alugar um carro em Tirana avaliações".

Quais são as vantagens?

 • A política de preços vai agradar ao seu bolso
 • Muitas ofertas baratas de toda Tirana
 • Fácil de pagar com cartão de crédito
 • Seguro de carro acessível
 • Sem modelos antigos ou em más condições técnicas
 • Você sempre pode mudar de ideia com o cancelamento gratuito.

E os contras?

 • Proprietário privado é igual a más condições técnicas
 • As locadoras locais tentam adicionar taxas ocultas ou aumentar os preços sem motivo
 • O pagamento em dinheiro nem sempre é possível.

Como conseguir seu aluguel de carro em Tirana?

Este é um procedimento simples que consiste em apenas algumas etapas.

 1. Reserva on-line.
 2. Chegada ao ponto de retirada ou aluguel de carro no aeroporto de Tirana.
 3. Apresente seus documentos (passaporte e carteira de motorista).
 4. Inscrição e pagamento.
 5. Assine e receba as chaves do seu carro.

Até uma criança pode lidar com isso, mas ela deve ter mais de 21 anos. E não se esqueça que em alguns casos pode ser necessário ter uma carteira de motorista internacional. Por favor, verifique os detalhes durante o processo de reserva.

Makinë me qira të lirë në aeroportin Tiranë

Kur vizitoni aeroportin e Tiranës, mund të merrni me qira një makinë pranë sporteleve të kontrollit. Nëse dëshironi të rezervoni një makinë me një çmim më të ulët, ju rekomandojmë ta bëni këtë paraprakisht në faqen tonë të internetit.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA)

Ruga Nene Tereza, Rinas 1504, Albania