Изнајмување автомобили без депозит во Тирана

Пребарајте автомобил за изнајмување во Тирана

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
Filters
Back
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€40 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€40 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€40 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€40 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€45 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€45 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€49 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€50 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€60 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€60 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€110 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€150 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€200 per day
2019
Година: 2013
Оваа понуда вклучува:
Бесплатно Откажување
Без такси за кредитна картичка
Осигурување
Патарини
€200 per day

Можам ли да изнајмувам автомобил во Тирана без депозит?

Изнајмување автомобили без депозит во Тирана е многу често барање за пребарување на туристи кои пристигнуваат на аеродромот во Тирана и ќе изнајмат автомобил во Албанија.

Многу компании за изнајмување автомобили бараат депозит во моментот на резервација и подигање на автомобилот. Имајќи депозит од турист, компанијата за изнајмување може да ги покрие своите трошоци во случај на мало оштетување на автомобилот поради вина на возачот.

Иако, има многу компании за изнајмување автомобили во Тирана кои не бараат депозит за автомобил. Бидете сигурни дека во такви случаи, туристот треба да има пасош и персонализирана кредитна картичка на име на возачот.

За повеќе информации за изнајмување автомобили во Тирана без депозит, проверете кај компанијата за изнајмување на веб-страницата или на телефон.

Дали ставањето депозит влијае на цената за изнајмување автомобил?

Како што забележавме, фактот на уплата не влијае на промената на цената при изнајмување автомобил. Но, некои компании за изнајмување автомобили првично преплаќаат.

Класа на возило Цена по ден (2023)
Економичен автомобил 40 €
Стандардно автоматско 50 €
Премиум автомобил 60 €
Луксузен автомобил 100 €

Која компанија за изнајмување автомобили да изберам?

Ја препорачуваме компанијата за изнајмување Localrent Tirana, на чија веб-локација можете да изнајмите автомобил без депозит. За да го направите ова, треба да го користите филтерот за избор на автомобил.

Ве советуваме да обрнете внимание и на компаниите за изнајмување кои нудат изнајмување автомобили во Тирана за готовина.

Изнајмување автомобили без депозит во Тирана